27 augusti 2020

Ny host med mindre lagg!

Vi vill meddela att servern nu har fått en ny host som gör att vi nästan inte har något lagg inne på servern. Den nya hosten ger oss också en möjlighet att förbättra servern på många olika sätt i framtiden, som bland annat fler gamemodes.
/TheDeQ-Staffteamet

11 augusti 2020

Nya staffs på TheDeQ!

Idag har TheDeQ fått en ökning i staffteamet. Vi vill välkomna kaninplutten123, Packmas, Snolle, Filip_Koab och SirPickle4 som är nya helpers på servern. Vi väl även välkomna Hamster och SuperSimpan som nya builders, och till sist ReeZey som är en ny developer.
/TheDeQ-Staffteamet

24 juni 2020

Vi öppnar igen!

Nu är äntligen 1.16 ute vilket byter att vi kan öppna TheDeQ igen. I och med uppdateringen så passar vi på att resetta både Nether och The End, med förhoppningar på att inte så mycket av era byggen försvinner. Anledningen till att servern stängde från första början var på grund av att våran dåvarande serverhost (Artic Hosting) stängde ner. Därför har vi blivit tvungna att leta efter en ny host, vilket till slut blev Omgserv.
/TheDeQ-Staffteamet

6 juni 2020

TheDeQ stänger!

Klockan 12:00 idag kommer TheDeQ att stängas ner på grund av att våran serverhost Artic-hosting lägger ner sin verksamhet. Vad detta innebär för servern vet vi inte i dagsläget men våra förhoppningar är att kunna öppna servern igen inom snar framtid.
/TheDeQ-Staffteamet

11 maj 2020

The End öppnar

I veckan är dagen här då vi kommer att öppna upp The End för alla på servern. Eventet kommer att ske på torsdag klockan 19:00 samtidigt som Adamde kommer ha livestream på Youtube. Vi hoppas att ni är lika taggade som oss för det här och att så många som möjligt väljer att medverka.
/TheDeQ-Staffteamet

29 april 2020

Servern öppnar igen med mindre lagg

Nu öppnar server igen med ny karta, förhoppningsvis inget lagg och en ny ip: 213.246.57.193:25576. När du kommer in på servern är det bara att läsa reglerna i spawn och sedan ta en båt ut i världen. Det kommer vara som tidigare att det är ganska lätt att bli bannad så sköt er och var noggranna så att ni inte bryter mot reglerna.
/Adamde

27 april 2020

Servern kommer bli resettad

Som många av er vet så har jag en minecraft server som laggar en hel del. Detta kommer bli fixat och då tänkte jag också att en full reset hade passat bra. Vet att detta kommer göra att många förlorar mycket som det kämpat för att få tag i. Jag känner att detta kommer vara bra i slutändan då jag nu känner mig mer säker på servern med det större staff-teamet och de kunskaperna som jag fått under tiden av denna betan som man skulle kunna kalla det. Ha det nu så bra så kommer mer info inom de närmaste dagarna.
/Adamde